وردپرس

چطور سرعت سایت رو افزایش بدیم تا بازدید بیشتری کسب کنیم ؟

9 نکته برای ارتقا سرعت سایت

  • برای انتخاب هاست حساس باشید.

انتخاب یک هاست پرسرعت و با کیفیت شاید هزینه داشته باشد ولی اگر با دقت انجام بشه میتونه شما رو تا حد زیادی از مشکلات بعدی راحت کند پس برای خرید هاست خوب تحقیق کنید هرچند با توجه به قیمت دلار هزینه هاست ها زیاد شده است ولی ارزشش رو داره.

اگر هاست خوب میشناسید در کامنت معرفی کنید اگر هم نمیشناسید من در کامنت بعضی هاش رو معرفی میکنم.

  • درخواست های HTTP رو کاهش بده.

هر فایلی که در سایت لود می شود مانند: فایل های CSS  ، JS  ، عکس ها و فونت ها  یک درخواست http به سرور ارسال می کند. پس هرچقدر عکس بیشتری در سایت مان داشته باشیم یا فونت های مختلف استفاده کنیم یا فایل های css  و js  بیشتری داشته باشیم باعث می شود سرعت لود سایت ما کاهش یابد. این نکته رو در نظر داشته باشید که با اضافه کردن افزونه فایل های css و js  مختص به آنها به لیست ما اضافه خواهند شد.

  • استفاده از / در انتهای لینک

وقتی شما در انتهای لینک خودتان / اضافه میکنید باعث می شود در طی یک فرآیندی ریدایرکت کمتری در سمت سایت اتفاق بیافتد و در نتیجه باعث افزایش سرعت باز شدن لینک خواهد شد.پس در هنگام لینک سازی خارجی یا داخلی فراموش نشود که در انتهای لینک / را اضفه کنید.

مثال:

https://.EhsanGhasimi.ir    اشتباه

https://.EhsanGhasimi.ir/    درست

  • فایل ها رو فشرده کن

با فعال کردن GZIP compression میتوانید فایل های css ،html و JS را فشرده کنید که در نتیجه حجم سایت شما کمتر می شود.

  • فعال کردن کش در سمت مرورگر

وقتی شما کش مرورگر رو فعال می کند باعث میشود برخی فایل ها روی مروگر کاربر ذخیره شود که در نتیجه در دفعات بعدی باعث می شود سایت سریع تر لود گردد.

  • کم کردن حجم کد های سایت

یک اصطلاح برای کم کردن حجم کدهای سایت مانند html -css  و… هست که بهش میگن Minify  کردن کدها ، با این کار کد ها کم حجم تر شده و باعث می شود سرعت سایت بیشتر شود. برای minify  کردن کد ها ابزار های آنلاین و رایگان زیادی هست که میتونید استفاده کنید.

  • فعال کردن lazy-load

با استفاده از فعال کردن این قابلیت در سایت خود می توانید ابتدا متن ها و قسمت کم حجم تر سایت خود را لود کنید و سپس عکس ها و فایل های دیگر. در این قابلیت فقط قسمتی که کاربر در حال نمایش هست براش لود میشه و تمام سایت به یکباره لود نمیشه و با اسکرول کاربر به سمت پایین مابقی سایت کم کم متناسب با میزان اسکرول لود می شود.

  • بهینه سازی فایل های عکس و ویدئو

همانطور که میدانید فرمت های مختلف عکس حجم های مختلفی دارند به عنوان مثال عکسی که با فرمت jpg ذخیره شده باشد با عکسی که با فرمت png  ذخیره شده باشد حجم متفاوتی خواهند داشت و علاوه بر آن سایز عکس در حجم آن تاثیر مستقیم دارد که میتوان با بهیته سازی حجم عکس ها به سرعت لود سایت کمک کرد که همین قضیه برای ویدئو هم معتبر می باشد که بهینه ترین فرمت ویدئویی .mp4  می باشد.

  • استفاده از سیستم کش و CDN

با استفاده از سیستم کش شما یک نسخه استاتیک از سایت خود در هاست کپی میگیرید که هر بار کاربر بخواهد سایت شما را بازدید کند این نسخه کم حجم برای او نشان داده می شود حال در نظر بگیرید این نسخه کم حجم علاوه بر هاست شما در دیتاسنتر های مختلفی در دنیا کپی شود به این کار سیستم CDN  میگویند که بنا به مختصات جغرافیایی کاربر نسخه نزدیک تر به اون نمایش داده می شود.

دوره آموزش استوری موشن وبینیو

احسان قسیمی

طراحی سایت در مشهد - سئو و دیجیتال مارکتینگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
نظرسنجی